12°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: alo

SKANDAL: Razvijao zastavu Velike Albanije, provocirao Vučića, a hoće specijalan tretman

SDA Sandžaka traži od vlade da "neodložno" izda dozvolu za kretanje predšedniku te stranke Sulejmanu Ugljanina za vreme trajanja vanrednog stanja, uz tvrdnje da ograničenje koje ima zbog njegovih godina ne može biti razlog zbog koga bi mu se uskratilo pravo na kretanje i političko delovanje.

Kako se navodi u saopštenju, stranka je više puta od MUP-a zatražila dozvolu za kretanje svog predsednika za vreme trajanja vanrednog stanja i dodala da se ministar policije tim povodom još nije oglasio.

PROČITAJTE I OVO

NIKADA ZABORAVLJENA PRIČA O HEROJU SA KOŠARA: On je pao braneći Srbiju!

HRANE 50 PORODICA NEDELJNO: "Obrok za porodicu Beograd" - tihi heroji siromašnih

VESELO U KARANTINU U BANJALUCI! Tražili da im se donese rakija, ali to nije sve! (VIDEO)

SUTRA ISPLATA ZA PENZIONERE Uz celu penziju i - dodatak!

SUPRUGA TENISKOG ASA OBJASNILA: Evo zašto je Jeleni Ðoković obrisan post na Instagramu i to zbog korone

SDA Sandžaka kaže da vanredno stanje ne može biti alibi da se suspenduje njihov rad i poziva vladu da “neodložno” izda dozvolu za kretanje Ugljaninu.

Mera zabrane kretanje Sulejmana Ugljanina, kako navode, se odnosi na godine starosti i ne postoje drugi razlozi po kojima bi se predsedniku SDASandžaka uskratilo pravo na kretanje i političko delovanje.

Podsetimo, 10. marta munjevitom brzinom raširila se fotografija na društvenim mrežama gde, između ostalih, sa zastavom Velike Albanije pozira i Sulejman Ugljanin, dugogodišnji vođa Stranke demokratske akcije u Sandžaku.

OBAVEZNO PROČITAJTE

DOKTORKA KISIĆ ODGOVORILA: Evo da li će Vučić biti testiran

STIGLE INFORMACIJE SA INFEKTIVNE KLINIKE: Evo u kakvom je stanju predsednikov sin

SRAMNO: Hoće da eliminišu predsednika, i to preko Danila

POTRESNA PORUKA KSENIJE VUČIĆ! Oglasila se nakon vesti da je Danilo zaražen! (FOTO)

DOKTOR NESTOROVIĆ ZADOVOLJAN: Kraj epidemije je blizu, prvo otvaramo restorane, a onda ostalo

Takođe, dva dana po uvođenju vanrednog stanja usled epidemije koronavirusa, generalni sekretar Ugljaninove partije Ahmedin Škrijelj je predsedniku Vučiću rekao da "ne sme da šalje vojsku i policiju u Sandžak jer ih tamo narod neće i da ne sme da uvodi tamo policijski čas".

Predsednik Srbije mu je na ove skandalozne zahteve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima

Sada, povrh svega, SDA zahteva "neodložno" izdavanje dozvole za kretanje u toku policijskog časa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar