17°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NESTOROVIĆ U "ĆIRILICI" Volim teorije zavera - od Trampovog unuka, Nikole Tesle pa nadalje

Prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog, naglasio je večeras u emisiji "Ćirilica" Happy TV, da voli teorije zavere o nastanku korona virusa.

- Jedan krug kongersmana optužio je da je virus izmišljen u Kinu, a na osnovu nekog rada u "Lansetu", medicinskom časopisa, i to da prvih 40 osoba nije zaraženo na pijaci u Vuhanu. Profesor sa Harvarda jeste uhapšen, ali ne zato što je Kinezima prodao virus, nego za neke mahinacije sa Kinezima koje nemaju veze s tim. A da li postoji neka stvarna teorija zavere nikad nećemo saznati, ali činjenica je da je ovo jako kompleksan virus i da u sebi imaju genome raznih virusa - naveo je pulmolog.

Za njega je najbolja teorija zavere da je Trampov ujak, koji je stvarno postojao i radio sa Nikolom Teslom, od Srbina ukrao skice za vremepolov i da se on sad vratio kao Tramp.

- Svi virusi imaju sličnosti kao što svi ljudi imaju sličnosti. Na početku je bilo teorije da imaju sličnosti sa AIDS-om, svašta se pojavljivalo. Indijci su lasirali jendu teoriju, pa drugi Rusi. Sve je počelo od neke simulacije virusa koja se desila 16. oktobra - vežba u kojoj je simulirano kako se on širi preko svinja, i vežbali su pandemiju i zato je to sad postalo čudno. U pitanju je Džons Hopkins Centar - naveo je Nestorović i podvukao da je ovo ozbiljni rat, i da je svet u potpunom nekom čudu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar