20°C

Beograd

GRAĐANI UOČI OTVARANJA AUTO-PUTA MILOŠ VELIKI: To je fenomenalna stvar!

Izgradnja i otvaranje autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga, veoma je značajna jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali, kažu građani Obrenovca uoči večerašnjeg puštanja u saobraćaj te deonice i dodaju da je svaki novi put ostvarnje snova za sve vozače.

- To je fenomenalna stvar. Svaka čast svima, a posebno opštini Obrenovac što je koliko toliko uticala na to da se taj projekat završi - rekao je Slobodan Jović za i istakao da će vreme putovanja biti značajno skraćeno, kao i da će biti bezbednije.

Otvaranjem deonice od Obrenovca do Ljiga zadovoljna je i Mirjana Petrović koja kaže da je svaki novi put bez rupa ostvarenje snova za sve vozače.

- Najvažnije je što će putovanje novim autoputem biti bezbednije, samo da bude još i osvetljen. Mi imamo tri elektrane u okolini i Obrenovac treba da sija kao Las Vegas - rekla je ona.

Njena sugrađanka Bosiljka Stefanović zahvalila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novom autoputu jer je, kako je istakla, sve što on radi dobro za građane Srbije.

Izrazila je zadovoljstvo što će, zahvaljujući novom autoputu, vreme putovanja biti značajno skraćeno.

- To je veoma značajno za sve koji putuju, idu na more. Većina moje rodbine putuje u Grčku. Svima srećan put na novom putu - dodala je Bosiljka.

Deonica autoputa od Obrenovca do Ljiga duga je 62,7 kilometara i značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd pošto će se od Obrenovca do Čačka stizati za sat vremena.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar