23°C

Beograd

JELENINA POTRESNA ISPOVEST RASPLAKALA SRBIJU: Bivšoj ženi Alberta Nađa se osmehnula SREĆA nakon emisije!

Prva emisija u novoj sezoni serijala "Život priča", pod nazivom „Neka čeka pravda“, bukvalno je zapalila društvene mreže. Kako obično biva, posle priča čiji su svedoci gosti u studiju, burne polemike ne jenjavaju danima posle emitovanja. Ali, važnije od toga, ne jenjava ni reakcija države.

Pre nego što je emisija sinoć emitovana, voditeljka Tatjana Vojtehovski dobijala je odvratne uvrede zbog gošće Jelene Nađ, bivše supruge bivšeg fudbalera Alberta Nađa. Ali, samo nekoliko sati posle emitovanja emisije, Jelena Nađ pozvana je u policijsku stanicu 29. novembar da da izjavu.

Srbiju je danas probudio tvit Tatjane Vojtehovski: "Jelena Nađ je upravo pozvana iz policijske stanice 29. novembar da da iskaz o nasilju u porodici. Tim #ŽivotPriča ponosan zbog efekta emisije".

Podsetimo, sinoć je u emisiji na TV Prva Jelena Nađ govorila o nasilju u porodicu, a tada je i iznela šokantan detalj - da je otac njeno troje dece pokušao da je zadavi jastukom!

- Toliko me je pretukao da sam imala modrice po celom telu, grizao me je, uplašila sam se za svoj život. Uzeo je jastuk i krenuo da me guši, rekavši da se moj život tu završava. Zvali su me iz škole i rekli da je naš sin Nemanja imao napad gušenja i da je počeo da jeca. Dete je držalo sve u sebi - rekla je Jelena Nađ, objasnivši i zašto Alberta tada nije prijavila policiji:

- Sutradan mi je otac rekao da ga prijavim, ali nisam želela da mu uništim sportsku karijeru, jer je tada bio došao na važnu poziciju. Nisam želela da budem kriva ako se nešto desi, već sam mislila o deci.

Jelena je takođe rekla da je stariji sin jednom prilikom sam podneo podneo krivičnu prijavu protiv oca, nakon što je napao i nju i decu:

- Jednom me je tukao i sin je krenuo da me brani, a Albert ga je ščepao za gušu i krenuo da ga bije.

Ona je navela da je sve počelo još na bračnom putovanju.

- Tada me je prvi put tukao. To je bilo dve nedelje nakon svadbe. Video me je kako razgovaram s jednim bračnim parom, krenuo da ljubomoriše i išamarao me. Rekao mi je da ne želi da vidi kako pričam sa nepoznatim ljudima. Tukao me je i u trudnoći. Prvo dete mi je rođeno sa urođenom kataraktom. Lekari su rekli da je to posledica toga što me je tukao. Albert čak nije hteo da plati lečenje, a ja nisam imala mogućnosti to da platim. Htela sam da okupim Savu Miloševića i Batu Mirkovića da igraju humanitarnu utakmicu - ispričala je Jelena, koja je i pred kamerama ponovila da je bivši suprug pokušao da je siluje pred decom, kao i da ne plaća alimentaciju.

- Ja sam znala koliko je moj muž zaradio. Nismo vodili rasipnički život. Tražila sam 1.000 evra po detetu, dao mi je 2.000 za troje dece, međutim, od 10. juna 2013. samo tri puta je platio alimentaciju. Moja sestra je jednom prisustvovala njegovom izlivu besa, nikom nisam govorila jer sam mislila da će shvatiti da tako ne može da se ponaša - rekla je bivša supruga Alberta Nađa.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/TV Prva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar