Izvor:
01.08.2016 u 17:05
0

IZVORSKA, A NEZDRAVA: Ovo su rezultati ispitivanja VODE sa javnih česama

Prema najnovijim analizama koje je sproveo Gradski zavod za javno zdravlje, od 15 analiziranih javnih česama sa izvorskom vodom, tečnost je samo na tri ispravna za piće.

Fizičko-hemijski i mikrobiološki nalazi bili su dobri samo na česmi Sveta Petka na Kalemegdanu i Sveta Petka u Rakovici, dok su nalazi na Topčiderskoj česmi, kako sa leve tako i sa desne strane, ocenjeni kao "dobri za piće".

Nalazi koji su pokazali da voda nije za piće su uzeti sa česama: Sakinac, Višnjica, Zmajeva česma, Bele vode, Milošev konak, Pašina česma 2, Kakanjska, Hajdučka česma, Miljakovački izvor…

Izvor: Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter