Izvor:
08.04.2018 u 20:37
0

MINISTAR ANTIĆ POSETIO KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Jedino kao humanije društvo možemo da se razvijamo i napredujemo!

Ministar energetike Aleksandar Antić obišao je Specijalnu bolnicu za dečije plućne bolesti i TBC u KBC "Dragiša Mišović" i poručio da društvo u kome živimo treba da bude humanije i solidarnije.

On je zahvalio zdrastvenim radnicima i svim službama koje rade na Uskrs, dok je većina građana kod kuće sa svojim porodicama.

Danas smo kao i prethodnih godina obišli roditelje i decu u bolnici i poželeli smo srećan Uskrs, da se brzo oporave i da sledeći praznik provedu van bolnice, u krugu porodice – rekao je Antić.

On je naveo da Uskrs simbolizuje nadu i pobedu života, te da na današnji dan ljudi treba da misle jedni o drugima i da u međusobne odnose ulaze sa više ljubavi i pažnje.

Iskoristimo ovaj dan da se svi zajedno setimo da naše društvo treba da bude humanije, solidarnije, da treba više pažnje da dajemo jedni drugima, jer samo tako društvo može da napreduje i da se razvija – istakao je Antić.

Direktor KBC "Dragiša Mišović" Radisav Šćepanović rekao je da najveći praznik u hrišćanstvu simbolizuje pobedu života kojoj zaposleni u bolnici svedoče svakodnevno.

Za dalje pobede nam je potrebna podrška, drugo ništa ne tražimo. Srećni smo kada imao podršku vlade danas i svaki drugi dan, jer oni utiču da se zdrastvena zaštita poveća na viši nivo, na zadovoljstvo naših pacijenata – rekao je Šćepanović.

Izvor: Kurir
Foto: Happy.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter