Izvor:
11.06.2016 u 15:26
0

BEOGRAD: Velike izmene u tramvajskom i trolejbuskom saobraćaju

Zbog radova na tramvajskim skretnicama i šinama, u Karađorđevoj ulici, kod Ekonomskog fakulteta, danas i sutra je na snazi izmenjen režim rada linija Javnog gradskog preduzeća.

Kako je saopštio GSP, danas i sutra tramvajska linija 2 privremeno se ukida, uspostavlja se tramvajska linija 2L /Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Trg Slavija – Gospodarska mehana; tramvaji sa linije 7, saobraćaće na relaciji /Ustanička – Dorćol – Pristanište – Blok 45/, sa oznakom 7L1. Tramvaji sa linije 9, saobraćaće na relaciji /Banjica – Gospodarska mehana/, sa oznakom 9L1. Tramvaji sa linije 13, saobraćaće na relaciji /Banovo brdo – Tašmajdan/, sa oznakom 13L.

Uključenja tramvaja na trasu i povratak za depo "Sava" sa svih linija, obavljaće se preko Pristaništa i Dorćola. Privremeno se ukidaju stajališta "Ekonomski fakultet", u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, za linije 7, 9 i 13 i Glavna železnička stanica", u oba smera za sve linije. Tramvaji sa navedenih linija koristiće postojeća stajališta linija JGP, duž trasa, navodi u saopštenju JKP GSP.

Zbog radova na zameni visokonaponskog prekidača, trolejbuska mreža u Ulici Dimitrija Tucovića biće bez napajanja električnom energijom u nedelju, 12. juna, u periodu od 3 do 18 sati. Režim rada linija JGP u nedelju se menja celodnevno i trolejbuske linije 28 i 40 biće ukinute, a trolejbusi sa linije 41 saobraćaće na relaciji /Studentski trg – Banjica stara okretnica/ i nosiće oznaku 41L; linija će biti pojačana. Uspostavlja se autobuska linija 28A, na relaciji /Studentski trg – Zvezdara. Autobusi će saobraćati trasom trolejbuske linije 28.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/laSextaTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter