Izvor:
23.02.2017 u 18:38
0

ON stoji iza famoznog broja 555-333: TRAŽIO LEČENJE GEJEVA, BIO HAPŠEN ZBOG PRETNJE TERORIZMOM!

Kontroverzni doktor nauka Miroljub Petrović (52) osvojio je društvene mreže pre nekoliko dana, kada je, gostujući u jednoj emisiji, izneo svoj program za suzbijanje kriminala koji, između ostalog, obuhvata i dežurstva građana i uvek dostupan nasumični broj 555-333.

Sve je počelo kao svojevrsna masovna histerija, jer su društvene mreže celu situaciju odmah okrenule u svom stilu, te tako poslednjih dana na Fejsbuku i Tviteru gotovo da ne možete a da ne naletite na status u kojem se, u šaljivom tonu, pominje čuveni "Petrovićev broj" 555-333.

Međutim, malo ko zna da je Petrovićeva izjava da bi narkomani "išli pod mač, da se na njih ne bi trošili meci" samo poslednja u nizu izjava ovog doktora i direktora Centra za prirodnjačke studije. Kulminirala je i angažmanom u crkvenoj opštini Obrenovac, gde je danas najavljen kao predavač na tribini "Kako da obnovimo Dušanovo carstvo".

Osim borbe protiv narkomanije, Petrović je izneo svoje stavove i na teme religije, istorijske spone Srba i Albanaca, obrazovanja i prosvete, te je tako sa javnošću podelio da je svog sina častio preskupim mobilnim telefonom kada je odlučio da napusti srednju školu, jer misli da je ona "debilna".

Ipak, najveću pažnju izazvao je detaljni plan koji je izneo, a koji obuhvata "uzimanje pravde u svoje ruke" i aktivnu borbu običnih ljudi protiv uličnog kriminala. Naime, Petrović je pojasnio plan o naoružavanju naroda i preuzimanju posla policiji, tako što bi svaka mesna zajednica uvela dežurstva.

Svaka porodica bi tokom jedne nedelje bila dežurna, a onda bi neko pozvao njih ili neki univerzalni broj, tj. kako je naveo 555-333, i prijavio da se u njihovoj ulici nešto dešava. Prema Petrovićevom planu, dežurni građani bi odmah potrčali na to mesto i priveli osumnjičenog.

Kada bi ih dežurni s linije 555-333 priveli, objasnio je dalje, zločinci bi odmah išli pred sudiju i imali bi samo sat vremena da pozovu advokata, pošto bi i sudovi radili 24 sata nedeljno. Ukoliko su prodavali drogu, odmah bi, kako je naveo, "išli pod mač, da ne bi trošili metke". Ukoliko bi advokat pokušao da ih brani, završio bi kao i oni, zaključio je Petrović.

Sporni su i njegovi stavovi na temu homoseksualnosti. Petrović je, naime, u okviru svog Centra za prirodnjačke studije pre nekoliko godina osnovao i Centar za lečenje homoseksualizma, gde bi, kako je tvrdio, potpuno besplatno "lečio" gejeve.

Ni tu nije bilo kraja njegovim "biserima". Petrović je 2012. godine zapretio Holandiji mogućim terorističkim napadom na njihovu branu koja ovu „marionetsku državu“, kako je on nazvao, čuva od poplava Severnog mora.

Ucena je bila prosta: ili će Holanđani na slobodu da puste srpske patriote Šešelja, Mladića i Karadžića ili će on srušiti branu. Ucena nije uspela, a Petrović je priveden i zadržan u pritvoru 48 sati, nakon čega je pušten.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter