Izvor:
17.12.2016 u 03:36
0

Skandal u osnovnoj školi: Napali policajca kad ih je uhvatio da se DROGIRAJU!

Školski policajac je lakše povređen danas u osnovnoj školi u Vinči kada su ga napali mladići koje je prekinuo u pušenju marihuane.

Napad se dogodio u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" kada je školski policajac u obilasku spazio trojicu mladića kako puše marihuanu, prenosi "Blic".

Jedan od mladića ga je gurnuo i udario u grudi, nakon čega su pobegli u gradski autobus. Policajac nije ozbiljnije povređen, i zadobio je samo oderotine.

Patrola je stigla na vreme i zaustavila autobus, nakon čega su priveli napadače. Naknadno je utvrđeno da je jedan od napadača pre dve nedelje dobio prekršajnu prijavu zbog vređanja službenog lica.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter