Izvor:
01.12.2019 u 16:42
0

GRADONAČELNIK BEOGRADA: Novi autobusi za rešavanje problema JAVNOG PREVOZA! (VIDEO)

Nabavka 174 nova solo autobusa kineske kompanije Higer izuzetno je značajna za bolji kvalitet usluge Gradskog saobraćajnog preduzeća i građani će već danas na ulicama Beograda osetiti unapređenje javnog prevoza, izjavio je gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić.

"Važno je i da se ne zaustavljamo na ovome – Grad Beograd će raspisati novu nabavku za 100 zglobnih autobusa, 40 trolejbusa i 10 elektro-autobusa", najavio je prvi čovek prestonice.

S druge strane, ističe on u saopštenju, pored 35 miliona evra koja su uložena za nova 174 autobusa, Grad Beograd polovinom godine je za oko 10 miliona evra kupio još 70 novih autobusa.

“244 nova autobusa u vrednosti od 45 miliona evra brojke su koje potvrđuju da 2019. jeste rekordna godina u istoriji Gradskog saobraćajnog preduzeća kada je reč o nabavci autobusa. Nova vozila znače pouzdaniji, udobniji prevoz. Zato ulažemo ogromna sredstva u obnavljanje voznog parka jer smo svesni da ćemo na taj način pružiti bolju i kvaliteniju uslugu našim građanima, a to nam je glavni cilj", rekao je gradonačelnik.

Jednako važno je, ističe Radojičić, i da gradski prevoz plaćaju svi koji ga koriste, jer sa kupovinom karata u gradskom prevozu i nabavkama novih vozila, bliže smo rešavanju problema javnog prevoza.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter