8°C

Beograd

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Ujutru moguća obustava linije "BG voza" zbog iskakanja vagona!

Zbog iskakanja pet teretnih kola u železničkoj stanici Ripanj, saobraćaj na ovom železničkom pravcu trenutno je u prekidu, te ako se saobraćaj ne uspostavi tokom noći jutarnji vozovi za i iz Mladenovca neće saobraćati, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš pojasnio je da su ekipe „Železnica Srbije” na terenu i intenzivno rade na otklanjanju problema.

- Radimo na tome da se železnički saobraćaj na ovoj deonici hitno uspostavi, kao i jutarnje linije „Bg voza” koje su značajne za funkcionisanje kompletnog javnog prevoza u gradu. U stalnoj smo vezi sa „Železnicama Srbije” i činimo sve napore da pomognemo u prevazilaženju problema. Ukoliko se problem ne otkloni tokom noći jutarnji polasci „Bg voza” na ovoj deonici neće biti ostvareni - rekao je on.

On je naveo da će o svim promenama u saobraćaju sugrađane obavestiti na vreme.

- Unapred se izvinjavamo i molimo za razumevanje jer činimo sve napore da se ovaj problem što pre pravaziđe - kazao je Glavaš, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar