8°C

Beograd

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U BEOGRADU: Sledeće opštine biće BEZ VODE!

Potrošači u ulicama Čuburska (od Makenzijeve do Stojana Protića), Orlovića Pavla i Černiševskog sutra od 8 do 18 sati ostaće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, najavljeno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštinama Barajevo i Lazarevac, u ponedeljak od 9 sati do 22 sata bez vode će biti potrošači u naseljima Vranić, Baljevac, Vrbovno i Stepojevac.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Zvezdara, u utorak 5. novembra od 8 do 20 sati bez vode će biti potrošači u ulicama: Kapetana Miloša Žunjića, Rudi Čajaveca i Miroslava Krleže (od Koste Nađa do Samjuela Beketa).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

kipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin od sutra do subote, 9. novembra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do 6 sati osetiće potrošači u sledećim blokovima i naseljima:

4-5. novembra – blokovi 44 i 45 i naselje Dr Ivan Ribar,

5-6. novembra – blokovi 61, 62 i 63, Gandijeva ulica u bloku 64,

6-7. novembra – naselja Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac,

7-8. novembra – naselje Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, potez od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo, potez od raskrsnice ka naseljima Bečmen i Petrovčić,

8-9. novembra – potez od raskrsnice za Bečmen i Jakovo ka naseljima Jakovo, Boljevci i Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe "Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar