Izvor:
19.10.2019 u 11:44
0

U BEOGRADU NA SNAZI VANREDNE SAOBRAĆAJNE MERE: Veći broj ulica zatvoren zbog posete ruskog premijera!

Zbog posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva danas su u Beogradu na snazi vanredne saobraćajne mere i veći broj ulica biće tokom zatvoren za saobraćaj.

Medvedev će u srpskoj prestonici provesti oko 10 sati, njegova poseta je "aktivna" jer uključuje obilazak oko osam lokacija u gradu, zbog toga će već broj ulica tokom čitavog dana biti zatvoren.

Kako prenose mediji, maršruta kojom će se Medvedev kretati nije poznata, ali se pretpostavlja da će auto-put biti zatvoren nekoliko puta u toku dana.

Zbog posete zatvoreni su delovi Novog Beograda, Batajnice, Zemuna, a biće zatvoren i Terazijski tunel, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, potez oko Kalemegdana, Ulica Kneza Miloša, Topčiderska zvezda.

Nakon vojne vežbe na aerodromu u Batajnici, Medvedev će doći u Palatu Srbija, gde će ga dočekati premijerka Ana Brnabić, posle odlazi u Skupštinu Srbije gde će se obratiti poslanicima,a , očekuje se da će oko 16.30 časova položiti vence na Spomen-groblje Oslobodiocima Beograda i na Spomenik crvenoarmejcu, a kako mediji prenose prošeztacje i do kalemegdana.

Ruski premijer potom se ponovo vraća u Palatu Srbija gde će razgovarati sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, apotom će zajedno prisustvovati i Svecanoj akademiji povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu u Sava centru.

Za kraj posete, za ruskog premijera biće organizovana svečana večera i kulturno-umetnički program u Domu garde na Topčideru

Povratak za Rusiju očekuje se oko ponoći.

Prema pisanju medija, Medvedeva u Beogradu čuva više od 5.000 srpskih policajaca i pripadnika tajnih službi, kao i 30 ruskih bezbednjaka.

Takođe, bezbednost u gradu je zbog njegove posete podignuta na najviši nivo.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter