Izvor:
09.05.2016 u 03:11
0

FESTIVAL KNJIGE: Mikser haus dočekuje zaljubljenike u književnost

Drugu po redu ''Savamala buk fest'' otvoren je u Mikser hausu, u organizaciji ''Sity Magazine Belgrade'' i ''Makarta'' uz podršku ''Bejlis Srbija''.

Festival je otvorio ovogodišnji gobitnik NIN-ove nagrade za roman godine Dragan Velikić, za kojeg je to posebna privilegija jer je Mikser haus, kako kaže, drugi svet.

Nemam nikakav govor, jer ovo je neoficijelno mesto, a ''miksovanje'' je princip života i meni je čast da na ovom mestu otvorim ovaj sajam, posebno što su ovde svi izdavači podjednako vrednovani i u tom smislu je ovo demokratski sajam- rekao je Velikić za Tanjug.

Tokom četiri dana festivala knjige, Mikser haus će biti pretvoren u svojevrsnu knjižaru, biblioteku, čitaonicu, radionicu,a posetioci će moći da kupe knjige po sniženim cenama.

Svakog dana u toku trajanja festivala, posetioci će moći da čuju pisce i kritičare, da razgovaraju sa njima i prisustvuju promociji knjiga.

Jednodnevna ulaznica za ''Savamala buk fest'' je 150 dinara.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/RTS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter