Izvor:
12.10.2016 u 03:43
0

PAZI, SNIMA SE: Postavljene kamere u JAVNOM TOALETU u Beogradu, čuvajte se da ne završite na INTERNETU! (VIDEO)

Ako vam se ide u WC dok ste negde u blizini Glavne autobuske stanice u Beogradu, razmislite dvaput da li ćete ići u njihov javni WC!

Pre nekoliko dana na dolaznom peronu Glavne autobuske stanice najpre su u muškom toaletu postavljene kamere. One su postavljene iznad pisoara i snimaju ceo toalet. Tako da, iako ste sami – niste. Jer – sve se snima.

Da skandal bude još veći, kamere su sad postavljene i u ženskom toaletu! Dakle, privatnosti su lišene i pripadnice lepšeg pola. O tome svedoči i video koji je osvanuo na Tviteru, a na kojem se jasno vidi da su kamere postavljene i u tom delu toaleta.

Na ulasku u toalete stoji oznaka da je on pod video – nadzorom. Ipak, taj natpis dobija na značaju tek kad uđete unutra da se olakšate i tada ugledate kameru koja sve vreme snima!

Dakle, čak ioako vas muka tamo natera, velike su šanse da ćete biti snimljeni. Kao što je inače praksa, video nadzor verovatno neko od pripadnika obezbeđenja objekta prati, pa vas zasigurno neko posmatra kad ste unutra.

Ovim povodom kontaktiran je direktor uprave Glavne autobuske stanice. Pitan je zašto su u toaletima postavljene kamere, ali i da li smatra da je postavljanje kamera narušavanje privatnosti korisnika.

Ipak, do objavljivanja ovog teksta obećani odgovor na postavljena pitanja nije dobijen.

A vi, kad vas stisne bešika, vidite gde ćete! Pred kamere, ili pak možda bolje u neki žbun?

Izvor: espreso/S.T.
Foto: www.yellowpages.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter