Izvor:
13.04.2019 u 20:25
0

TRAGEDIJA! Vozač gradskog prevoza umro na radnom mestu! Čuli se jauci i zapomaganja putnika!

Šofer na liniji 534 uspeo je da zaustavi vozilo u naselju Ripanj, a potom izađe napolje, gde je bez reči pao i preminuo

Muškarac D. V. (61) iz Beograda, vozač autobusa na liniji 534 privatnog prevoznika "Avala bus 500", iznenada je preminuo juče ujutru na radnom mestu, u Erčanskoj ulici u naselju Ripanj, i to naočigled brojnih putnika.

Tragedija se, kako saznajemo, dogodila u 8.20, kada je nesrećnom čoveku pozlilo, zbog čega je bio prinuđen da zaustavi vozilo koje saobraća na liniji Cerak-Ripanj.

– Tužno i žalosno… Drugačije se ne može opisati ovaj tragični događaj. Vozio je uredno i po propisima, ništa nije ukazivalo na nesreću. Međutim, u jednom trenutku je zakočio i zaustavio autobus. Mi putnici razmenjivali smo poglede ne znajući zbog čega je stao. Trenutak kasnije primetili smo da vozač otvara vratanca, lagano izlazi i… pada. Tada su usledili jauci, zapomaganja i panika svih prisutnih. Neki su čak govorili da je ovim postupkom spasao sigurne smrti ostale putnike – kaže očevidac i dodaje da je jedan od putnika pozvao Hitnu pomoć, ali da lekari nisu mogli da spasu vozača.

Dragiša Ivanović iz konzorcijuma "Avala bus 500" kaže da su članovi ove grupe zaprepašćeni i iznenađeni smrću dugogodišnjeg kolege.

– Rekli su mi da je uspeo samo da se zaustavi, otvori vratanca kod sedišta i sruši se. Čudno je zbog toga što nije imao nikakvih zdravstvenih problema, a to je potvrdila i njegova porodica. Kod nas je radio od 2006. godine, to jest, od samog početka. Svi smo tužni i pogođeni što nas je napustio – kaže Dragiša Ivanović.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter