VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE POVREDIO POZNATU VODITELJKU DANAS IZNEO ODBRANU! stravična nesreća se desila zbog OVOGA...!

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenog saslušan je B.J. vozač koji je upravljao autobusom, detaljno iznoseći svoju odbranu povodom krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rekla je portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović". B.J. je za nesreću okrivio klizav kolivoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je počeo da koči na vreme.

On smatra da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan.

Dodao je da su i putnici prilikom izlaska iz autobusa na tom mestu takođe klizali. Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom teško povređena.

Tužilaštvo planira da u nastavku postupka ispita svedoke, odnosno učesnike saobraćajne nezgode, kao i Đurđevićevu kada bude bila u mogućnosti. Takođe će naložiti da se obavi saobraćajno-tehničko veštačenje na okolnosti prostorno-vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

 

 

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
20:00  FILM
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality