Izvor:
18.12.2018 u 15:16
0

DVE ZGRADE U CENTRU GRADA EVAKUISANE: Radnici sa mehanizacijom i pokušavaju da fiksiraju KRAN! (VIDEO)

Stanari iz dve okolne zgrade su evakuisane.

Drama u Takovskoj ulici u Beogradu i dalje traje zbog krana koji je propao na gradilištu kada je pukla vodovodna cev. Kako naš reporter sa lica mesta javlja, stigli su i radnici sa mehanizacijom i pokušavaju da fiksiraju kran, kako ne bi propao.

Trenutno je mehanizacija postavljena tako da izgleda da se postavlja novi kran, kako bi preko njega radnici mogli da razmontiraju ovaj koji preti da se sruši.

Policija je oko 11 sati blokirala saobraćaj u svim okolnim ulicama, a stanari su hitno evakuisani iz dve okolne zgrade. Pešacima je strogo zabranjen prolaz.

– Kako ne bih bio nervozan, tri dana cev izbacuje vodu, a niko nije došao da to reši. Voda sada lije još više, ovaj kran će pasti sigurno – rekao nam je jedan od revoltiranih stanara.

Blokiran je deo Takovske ulice od ugla sa Svetogorskom do Ulice 27. marta. Za saobraćaj je zatvoren i deo Ulice Džordža Vašingtona, od ugla sa Palmotićevom do ugla sa Takovskom ulicom.

– Rekli su nam da će kran pasti za 5-6 sati. Evakuacija je bila mirna, svi smo otišli po komšiluku. Pokupio sam samo samo lekove za za sebe i ženu. Brinem se što nije isključena struja. Ako padne kran i udari zgradu, zapaliće se instalacije – priča stanar Dušan.

Na terenu su i radnici GSP-a, koji će otkačiti kontaktnu mrežu.

Radnici GSP-a/ Foto: Mateja Beljan

Na početku teksta pogledajte video sa lica mesta.

(M. B)

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter