4°C

Beograd

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Tri udesa, jedan požar, povređeno pet osoba!

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene četiri osobe i jedan požar u kome je muškarac, zbog udisanja dima, prevezen u bolnicu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 19.06 na auto-putu u smeru ka Nišu između Steka i Autokomande, a povređena je žena starosti oko 39 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

U 19.15 dogodio se još jedan udes na autoputu u smeru ka Nišu između Geneksa i Štark Arene, a povređena je žena starosti 56 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

U 23.50 došlo je do udesa na Obrenovačkom putu kod skretanja za Resnik, a povređeni su mukarac i žena starosti oko 41 i 39 godina koji su prevezeni u Urgentni centar.

U ulici Luke Vojvodića kod broja 25l izbio je požar, a mukarac starosti oko 65 godina, zbog izloženosti dimu, prevezen na opservaciju u Urgentni centar.

Tokom noći su se od hroničnih pacijenata najviše javljali srčani bolesnici, osobe s visokim krvnim pritiskom i glavoboljama.

Hitna pomoć je noćas imala 95 intervencija, od kojih 26 na licu mesta, a juče tokom dana 170 intervencija od kojih 57 na licu mesta i 10 udesa u kojima je teže povređena jedna osoba.

Blic.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar