Izvor:
24.08.2016 u 13:10
0

NEOBIČAN INCIDENT U CENTRU GRADA: Pešaci se sudarili, prevezeni u Urgentni centar!

Na početku Pančevačkog mosta protekle noći je u automobilu iz vatrenog oružja u grudi ranjen 30-godišnji muškarac, nakon čega je reanimiran, a ne zna se da li je sam sebe upucao ili je to učinio neko drugi, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do ranjavanja je došlo u 22.01 sati, u smeru ka Beogradu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je protekle noći imala 108 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

U 21.50 sati, na autoputu za Niš, 34-godišnji muškarac udario je automobilom u zgradu policijske stanice kod "Laste", nakon čega je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Na Pančevačkom putu u 19.05 sati lakše povrede zadobile su dve muške osobe, starosti 20 i 21 godinu, nakon čega su prebačene u Urgentni centar.

Do saobraćajne nezgode došlo je i u 03.40 sati u Ulici Braće Jerković, kada je povređen 22-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

U 06.22 sati u Ulici Luke Vojvodić pešaka je oborio automobil koji se kretao u rikverc, posle čega je pešak sa lakšim povredama prebačen na VMA.

Tokom noći dogodio se i jedan neobičan incident – dva pešaka sudarila su se glavama u 20.59 sati u Cvijićevoj ulici.

Za pomoć su se noćas najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeležena ukupno 121 intervencija Hitne pomoći od čega 29 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Tanjug
Foto: truckaccidentlawyer-dc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter