21°C

Beograd

MILIJA MILETIĆ U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": "Ja u svakom trenutku želim do pomenem svoj kraj i svoje ljude!"(FOTO)

Današnja emisja "Prelo u našem sokaku" bila je posvećena u gradskoj opštini Svrljig.

Uvaženi gost ove emisije i naših domaćina, već uvežbanog voditeljskog tandema Bojane Ristivojević i Uroša Davidovića, bio je narodni poslanik Milija Miletić.

On je u emisiju došao u narodnoj nošnji kao što je uneo i u srpski parlament i ovom prilikom izjavio:

- Ja u svakom trenutku želim do pomenem svoj kraj i svoje ljude! Mi smo pravi domaćini i opština voli domaćice. Mi znamo da bez jake žene nema ni opstanka nas muškaraca i erto opštinu Svrljig vode sada žene.Svrljig je jedina opština u Srbiji koja ima takvu mogućnost i zadovoljstvo da žene vode naš kraj nišu opštinu.

Potom smo priču usmerili na investicije i preduzetništvo u Svrljigu:

- Od četrnaestog februaraje otvorena firma "Eurokonfort" koja proizvodi obuću, to je firma koja će zaposliti sto pet radnika. A pre toga je kupljen pogon, nekadašnji "Progres", to je inženjering Svrljig za proizvodnju kvalitetne hrane, znači krastavac, paradaiz i ono sve što vredi kod nas. Znači opština Svrljig ima sertifikat, cela opština kroz projekat "Change" je nešto što je najlepše, sve uspea. A li na prvom mestu su ljudi. Ja kao čovek imam obavezu prema tim ljudima, iz svog kraja, normalno i prema svim ljudima koji žive na jugoistoku Srbije. Stvarno mi je želja da damo podršku našim selima, opštinama kao što je Svrljig, Bela Palanka, Gadžin Han, Knjaževac, Boljevac i normalno da tim ljudima obezbedimo sigurniju i lepšu budućnost kroz program i države i mi u Skupštini što radimo što radimo. Ima puno nezadovoljstva, Ja sam uvek bio tu da govorim iz srca i govorimo o problemima koje se tiču svih nas koji živimo na jugoistoku Srbije.- rekao je Milija i dodao:

- Mi želimo da čuvamo našu domaću radinost, naše nošnje, našu tradiciju, zbog toga promovišemo i stočarstvo...

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar