14°C

Beograd

NE PROPUSTITE EMISIJU "PRELO U NAŠEM SOKAKU" NEDELJE: Saznajte sve o varošici , pomoravskog okruga, “Prođoh Levač, prođoh Šumadiju” – REKOVAC!!!

Kao što ste do sada navikli, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote Rekovca koji se nalazi u brdovitom kraju koji je poznat pod svojim istorijskim imenom Levač.

Dr Aleksandar Đorđević - predsednik opštine, upoznaće vas sa istorijom I tajnama koje nosi ova slatka varošica .
Momčilo Sretenović - direktor turističke organizacije , govoriće o bogatoj ponudi koju nudi Rekovac, zanimljivostima I znamenitostima I šta je to što privlači posetioce da posete ovu malu opštinu.

U opštini Rekovac se nalazi srednjovekovni manastir Kalenić iz vremena Despota Stefana Lazarevića, o čemu će direktor takođe govoriti, kao o jednom zdanju kojim se Rekovčani ponose.

Direktorka Centra za kulturu, Katarina Avramov, predstaviće kulturne događaje u okviru naše emisije. Šta je to što Rekovac izdvaja kao posebnu varoš po kulturi, kao I koja su to kulturna dešavanja u godini.


I ove nedelje vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju ovu varošicu na najbolji način.

Ovog puta muzičkim poslasticama iznenadiće nas: Mića Rašić, Veljko Đekić I Ivana Šašić, uz pratnju Narodnog orkestra Hepi televizije, pod upravom Perice Vasića.

Ostanite uz televiziju Hepi i svim gledaocima koji danas slave sv Jovana, želimo sve najbolje!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar