10°C

Beograd

VELIČKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: STRAH je najgori podstanar u nama!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Dušan Veličković, koji je pomoću Astrologije i planeta pokušao da otkrije sve uzroke emotivnih nestabilnosti.

- Ja ne verujem da mi na duže staze možemo da rešimo naše emotivno stanje lekovima, zato što imamo emotivni problem. Astrologija je jedina dijagnostička nauka koja može da nas prati od začeća u materici naše majke do danas. Postoji jedan deo horoskopa koji govori kako se naša majka osećala dok nas je nosila u stomaku. Strah je najgori podstanar u nama kojeg mi drogiramo antidepresivima, alkoholm, cigaretama i naravno drogama. Imamo svi neku čašu u glavi koja može da primi određenu količinu bola. Kada se ta čaša prelije, onda mi moramo jednostavno da potražimo ili psihijatra da nam da neke antidepresive ili tražimo spas u alkohol. cigarama i opijatima.

Takođe je dodao da je ubeđen da se ljudi lome onog momenta kada u životu dobiju prve ozbiljne batine, kritike, kazne. Od tog momenta shvate da svet nije tako divan, šaren i bajan, već da tu ima surovosti, bola i patnje. Od tada počinje proces dresiranja, a ne vaspitanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar