27°C

Beograd

UROLOG MILOŠEVIĆ ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": Imamo trenutke NAPADA hormona, od 60. godine počinju PROBLEMI!

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bio je urolog Aleksandar Milošević.

Urolog je za ovo gostovanje izdvojio da ne trebamo padati u očaj kada dostignemo određeni broj godina, već da ne prestajemo da radimo na sebi.

- Od 60 godina počinju problemi srednjih godina, mada ja to zovem zlatni period. Mi moramo da se spremamo da produžimo u „fazonu“ da izbace svoj „mač“ i da se pokazuju, napadi hormona dovode do toga, ali ni žene nisu bolje kada je to u pitanju. Ja se bavim seksualnošću čitav život. Kada sam bio mlad, bio sam lud, maltene. Ljudi ne trebaju da prestaju da rade na sebi čitav život, u svakom smilsu. - istakao je urolog Aleksandar Milošević.

On je ovom prilikom, istakao veoma bitnu stvar - Žene masturbacijom može postići orgazam za dva minuta, dok muškarac može doći do orgazma za četiri minuta, i to pokazuje koliko su žene spretnije i moćnije. Orgazam nije definisana stvar. Pevač dok peva, budući da voli svoj posao i uživa, doživljava orgazam.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar