22°C

Beograd

DIRLJIVA ISPOVEST VOJISLAVA ILIĆA O PREŽIVLJENOM VRŠNJAČKOM NASILJU: Dečak je nacrtao moju majku, RUGAO SE! U školi sam bio nesrećan! (VIDEO)

Vojislav Ilić, pravnik, je gostujući u emisiji "Posle ručka" ispričao do detalja o tome kako je bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Proteklih dana, javnost u Srbiji je potresla vest o sve većem vršnjačkom nasilju. Veliki broj dece trpi maltretiranje od svojih vršnjaka, a jedan od njih je bio i Vojislav Ilić.

Bio sam drugačiji od druge dece, moja razmišljanja su bila drugačija. U tom periodu smetala mi je nepravda, rat... - započeo je Ilić svoju potresnu priču.

- U petom razredu jedan dečko je nacrtao na tabli moju majku i rugao se, nastavnica ga nije kaznila zato što je on dete važnih roditelja.Roditeljima nisam govorio o stvarima koje sam preživljavao, čuvao sam to u sebi. Koliko god da se povlačite, nasilnik vas proganja. Stalno su štićeni krivci, uzrok nije lečen, ja sam posledica. Ne mogu ulaziti u fizičke sukobe, ali ne mogu se upustiti ni u razgovore i gledao sam da se povučem, jer će to svakako proći. Ja sam uvek bio srećan, samo sam u školi bio nesrećan, nisam želeo da to što se u školi dešava uništi moj dan. - ispričao je Ilić.

Ilić je dodao da današnja deca zarad popularnosti posežu za nasiljem, i poručio da to nije dobar način za sticanje popularnosti, već treba učiniti neko dobro delo svojim vršnjacima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar