18°C

Beograd

ANA PEJIĆ O ZNAČAJU ISPOVESTI MARKA IVIĆA U EMISIJI "POSLE RUČKA": "Posle gostovanja u emisiji Posle ručka, Marka je kontaktirala nemačka policija!" (VIDEO)

Sekretar Udruženja nestalih beba Vojvodine Ana Pejić otkrila je koliki je značaj imalo gostovanje Marka Ivića u emisiji Posle ručka u julu mesecu. Govoreći o temi nestalih beba, ona je izjavila da je slučaj stigao čak i do nemačke policije.

- Marka je pozvala nemačka policija posle gostovanja i pitala kako mogu da pomognu. On je njima objasnio ceo slučaj i oni su mu rekli da će ga ponovo zvati jer planiraju da otvore istragu o tom slučaju. Čak mogu da kažem da su se tu uključili i neki političari iz Bundestaga. Marko je poslao mejl na čak 40 međunarodnih adresa tražeći pomoć. Ova televizija nam je mnogo pomogla i ja mogu da se zahvalim Hepiju jer smo ovim gostovanjima inspirisali mnoge da izađu pred javnost i ispričaju svoju priču. Mi nastavljamo dalje našu borbu i ne plašimo se nikoga. Ja mogu da najavim da ćemo 23. septembra otputovati do u Strazbur gde ćemo nastaviti da tražimo pravdu za naše bebe - izjavila je Ana Pejić.
Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar