0°C

Beograd

ONA OSVAJA MUZIČKU SCENU: Maca Diskrecija govorila je za "GLAMUR"! (VIDEO)

Učesnica rijaliti šoua "Parovi", Maca Diskrecija krupnim koracima gazi ka osvajanju muzičke scene. Iako je još uvek u rijalitiju, ona uspešno promoviše svoj novi singl, a nisu je zaobišli ni zli komentari zavidnih cimera iz luksuzne vile "Parova".

Da li je poznatima baš sve dozvoljeno? Pred objektivom "Glamura" Jadranka Barjaktarović prekršila je saobraćajne propise, a kolika je bila kazna otkrivamo u najnovijem "Glamuru".

Poznato je da pevači najveći novac zarađuju na romskim svadbama, a o kojim ciframa je tačno reč i kako se naše zvezde spremaju za ova veselja koja znaju da potraju i po nekoliko dana, otkrivamo uz pomoć trenutno najtraženije pevačice Nadice Ademov.

Zahvaljujući svom izgledu, mlada i atraktivna Dragana Džajić, ćerka jednog od naših najboljih fudbalera, dobila je veliku medijsku pažnju u kojoj je naučila da uživa.

Iako su komšinice, Maya Berović i Jelena Karleuša ne kafenišu. Nedavno su se našle zajedno na jednoj egzotičnoj destinaciji, gde su se, po svemu sudeći, zaobilazile u širokom luku.

Svaki slobodni trenutak bivši učesnik rijaliti šoua "Parovi" Igor X provodi sa svojim ćerkama. U prelepom letnjem danu uživali smo sa ovim ponosnim tatom koji je rešio da stane na put natpisima i glasinama o tome kako zapostavlja svoje dve ćerke.

Ove priloge, kao i najnovije vesti iz sveta Holivuda, pogledajte u jučerašnjem "Glamuru".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar