21°C

Beograd

SPECIJALNO ZA GLAMUR: DŽEJ otkrio ono što NIKADA pre nije! (FOTO) (VIDEO)

U današnjoj emsiji "Glamur specijal", popularni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski, ispričao je kroz šta je sve prolazio tokom detinjstva, kao i tokom svoje dugogodišnje karijere uspešnog muzičara, koji iza sebe ima veliki broj hitova.

- Srećan sam što se moja muzika sluša i što me deca koja su podložna današnjoj muzici zaustavljaju i zahvaljuju mi na otpevanim stihovima. Cenim to, budući da se radi o muzici koja i nakon skoro pola veka živi među generacijama.

Džej je ispričao koliko je ljubav prema muzici uticala na njegov život u mlađim danima, te koliko su ga ljudi obožavali, pošto su ga oduvek karakterisali kao zanimljivog malog ćoveka, punog harizme!

- Kada sam počinjao da se bavim ovim poslom, imao sam podršku najbližih. Moram priznati, nije bilo lako ploviti u svetu muzičke scene, ali sam nekako uspevao da uspem. Uvek su me zadirkivali zbog moje visine i o veličini obuće, te da bi mogao obuću da kupujem u Cicibanu. Ali me je društvo voleo jer sam oduvek bio zanimljiv, makar su me oni tako okarakterisali - napomenuo je Džej i dodao jedan savet mladim ljudima - Nemojte nikada koristiti duvan, zbog toga što vam može narušiti zdravlje, do te mere da postane ozbiljno.

*Ukoliko niste pogledali emisjiu, link je dostupan ispod teksta:

Happytv.rs Foto: Arhiva