16°C

Beograd

ALEKSANDAR JOVIČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU "DOBRO JUTRO SRBIJO" NAJAVIO: Levu obalu Dunava ćemo urediti iz zdravih osnova!

Levu obalu Dunava ćemo urediti i to iz zdravih osnova, poručio je predsednik Gradske opštine Palilula i član predsedništva SNS, Aleksandar Jovičić, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

- Kanalizacija je problem dugi niz godina, suština je da su se uvek pare usresređivale na nešto drugo. MI ćemo levu obalu Dunava srediti i to iz zdravih osnova, jeste, to je kredit ali na trideset godina. Možemo da uradimo mnogo za ljude na levoj obali Dunava. – poručio je Jovičić.

Jovčić je naglasio da je bitna dinamika izgradnje kanalizacije na levoj obali Dunava, koja će najverovatnije početi u martu.

- U martu bi mogli da krenu radovi, u Direkciji za građevinsko zemljište se pravi projekat, mi možemo da radimo fazno, dakle, ne mora da se odmah napraviti ceo projekat. Leva obala Dunava bi trebala da postane opština u nekom budućem vremenu.-

Jovčić je najavio investicije na levoj obali Dunava i dodao da će tamo zaživeti industrijski park u nerednih nekoliko godina.

Predsednik opštine Palilula je gostujući na „Hepi“ televiziji izjavio da će do kraja novembra biti postavljen kamen temeljac za izgradnju doma zdravlje.

- 2021. godine u planu je da se izgradi most kod Ade Huje. Taj most bi nam omogućio da zatvorimo Pančevački most dve godine i da ga renoviramo. – rekao je Aleksandar Jovičić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar