27°C

Beograd

BOGDAN OBRADOVIĆ O FORMI NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Novak pomera sve granice! (VIDEO)

Teniski stručnjak Bogdan Obradović prokomentarisao je nastup Novaka Đokovića na turniru u Tokiju, gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

- Mislim da je jako važno da ona poslednja emocija na tom stadionu bude pobednička a to je osvajanje turnira. Ovo je jako važna priprema za Olimpijske igre. Ja sam sa momcima bio u Londonu i tada nije uzeo zlato za dlako ali mislim da sada, ako ga pobede zaobiđu, može da osvoji zlatnu olimpijsku medalju. Telo ne miruje i veliko je opterećenje. On je već u Šangaju, a pored toga je i završni masters i Dejvis kup. Sledeće godine imamo i turnir na Olimpijskim igrama. Svi ostali dosta varijaju, Endi Marej je tu. Mi smo i dalje petorica u prvih pedeset. Momci igraju dobro. Sigurno da će sledeća sezona biti još bolja. Janko je najavio kraj karijere i završetak će mu biti Dejvis kup, a interesantno je i što će tu biti Novak Đoković i svi ostali igrač - izjavio je Bogdan Obradović.

Obradović je imao puno lepih reči za igru i trenutnu formu prvog tenisera sveta.

- Novak je direktan dokaz toga da ljudski um nema granice. Sa te strane, sve ovo što činimo pomera naš mozak za 5 ili 10 posto, on to radi i do 12. Napreduje u igri i dalje. Mnogi su rekli da niko neće prestići Federera, ali onda se pojavio Novak. Što se tiče Federera, Nadala i Đokovića, fantastično je da se u nekoj eri spoje tako tri jaka igrača koji inspirašu i mlade igrače. Uvek ima talenata. Mi smo stvarno rasadnik talenata - rekao je Obradović.


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar