Izvor:
12.07.2018 u 10:17
0

NADAL: Novak je jedan od najkompleksnijih tenisera ikada!

Prvi teniser Rafael Nadal imao je samo reči hvale za Novaka Đokovića pred njihov polufinalni duel na ovogodišnjem Vimbldonu.

Nadal je u četvrtfinalu posle skoro pet časova savladao Huana Martina del Potra, uprkos tome što je gubio 2-1 u setovima, dok je Đoković u četiri seta elimnisao Keija Nišikorija.

Ovo će biti njihov 52. međusobni duel, što je najveće rivalstvo svih vremena, a srpski teniser vodi 26-25 u pobedama.

"Uvek je veliki izazov suočiti se sa Novakom. On je jedan od najkompleksnijih igrača u istoriji našeg sporta. Biće to veliki test, znate i sami da protiv njega ne možete pobediti ako ne igrate veoma dobro", rekao je Nadal.

‘Bik sa Maljorke’ ima plan za duel koji je na programu u petak.

"Moj cilj je da pokušam da odigram što bolje, znam da u vimbldonskom polufinalu svakako ne bih imao lakog protivnika ispred sebe. Morate to prihvatiti ako želite da osvajate velike pehare. Naravno da ćete imati okršaje sa najboljim igračima, morate biti spremni za to. Gledao sam njegove mečeve, igra sjajno".

b92.net
Foto: instagram/wimbledon, Twitter/BBC Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter