Izvor:
30.07.2016 u 15:37
0

DELIJE STIGLE DO KANADE: Ovo je podrška koju će Novak pamtiti! (FOTO)

Navijači "Crvene zvezde" popularne "Delije" mogu se videti, čak i kada ne igra njihov omiljeni klub i to na teniskim terenima. Tako su juče nekoliko njih u majicama sa natpisom "Delije Ontario" gromoglasno podržavali našeg tenisera Novaka Đokovića u meču protiv Tomaša Berdiha na Rodžers kupu.

Najboljeg srpskog tenisera je njihovo pristustvo sigurno oduševilo, zato što je i sam priznao da navija za Zvezdu.

Pored transparenta na kom je pisalo "Ontario Delije Severna armija", na tribinama ovog kanadskog sportskog centra, viorila se i srpska zastava.

Zvezdini navijači sinoć su došli u centar pažnje i u Srbiji, kada su na meču svog kluba protiv Metalca, otvoreno izrazili neslaganje sa mogućnošću da ovaj fudbalski klub zaigra u regionalnoj ligi.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda, Twitter/Srpski navijači

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter