Izvor:
15.02.2018 u 00:59
0

VIKTOR ELIMINISAN SA TURNIRA U ROTERDAMU: Berdih dozvolio Troickom samo tri gema!

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da savlada Tomaša Berdiha i napravi iznenađenje u drugom kolu turnira u Roterdamu. Viktor je izgubio ubedljivo od Čeha rezultatom 0:2 (6:1, 6:2).

Berdihu je bilo potrebno samo 62 minuta da savlada Troickog i plasira se u narednu rundu. Mnogi su nakon pobede i preokreta protiv Štrufa pomislili da je Viktor konačno pronašao svoju igru, ali ispostavilo se da je sve to bilo samo kratkog maha.

Osim Viktora, na turniru učestvuje još jedan Srbin Filip Krajinović koji se u drugoj rundi sastaje sa petim teniserom sveta Grigorom Dimitrovim.

Turnir u Roterdamu je iz serije 500, a nagradni fond iznosi pozamašnih 1.862.925 evra.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter