Izvor:
03.07.2016 u 16:11
0

SRBIJA OSLABLJENA U DEJVIS KUPU: Posle Ðokovića i Troicki otkazao učešće!

Srbija će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati bez dvojice najbolje rangiranih tenisera – Novaka Ðokovića i Viktora Troickog.

Neposredno nakon što je Ðoković, posle poraza u trećem kolu Vilmbldona od Amerikanca Sema Kverija, saopštio da neće igrati jer mu je potreban odmor i Troicki je otkrio da ima druge planove.

"Pričao sam sa selektorom Bogdanom Obradovićem i teško mi je da se u ovom trenutku odazovem pozivu da igram sa Britancima jer moram da mislim na turnire. Igraću na betonu u Americi, odmah posle Dejvis Kupa, tako da je to samim tim otežavajuća okolnost " rekao ej Troicki izveštaču Sportskog žurnala sa Vimbldona.

Za srpski tim igraće sigurno povratnik na teren Janko Tipsarević, a verovatno i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić.

Meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.

Izvor:Tanjug
Foto:Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter