Izvor:
07.06.2016 u 23:16
0

SERENA PRESTIGLA ŠARAPOVU: Evo u čemu je bolja od Ruskinje

Američka teniserka Serena Vilijams je u proteklih 12 meseci zaradila 28,9 miliona dolara i najplaćenija je sportistkinja na svetu, objavio je magazin Forbs.

Serena Vilijams je tako skinula s trona Ruskinju Mariju Šarapovu, koja je bila najplaćenija sportistkinja poslednjih 11 godina.

Najbolja teniserka sveta, koja je u subotu izgubila u finalu Rolan Garosa od Garbinje Muguruse, od nagrada na turnirima je do sada zaradila 77,6 miliona dolara, više nego bilo koja druga sportistkinja, ali je, kada je reč o zaradi od sponzora, do sada zaostajala za Šarapovom.

Šarapova je posle priznanja da je pala na doping testu ostala bez mnogo sponzora, a među onima koji su je napustili su Najk, Porše i Amerikan ekspres.

Ruskinja je u proteklih 12 meseci zaradila 21,9 miliona evra, što je skoro osam miliona manje u odnosu na prethodnu godinu, navodi Forbs.

Treća na listi je Ronda Rauzi, bivša svetska šampionka u borilačkoj veštini MMA, koja je zaradila 14 miliona dolara.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Serena Williams

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter