Izvor:
08.06.2016 u 05:09
0

MEKINRO SAVETUJE MARIJA: Evo koga on vidi na mestu trenera Britanca

Finalista ovogodišnjeg Rolan Garosa Endi Mari u potrazi je za novim trenerom otkako je prekinuo saradnju sa Ameli Morezmo.

Američki teniser Džon Mekinro smatra da bi Britanac trebalo da razmisli ponovo o Ivanu lendlu u toj ulozi.

– Mislim da je moj stari rival Ivan Lendl napravio pozitivan pomak u karijeri Endi Marija. Ne znam da li su sporazumno raskinuli saradnju ili je jednom od njih dvojice nešto zasmetalo. Nisam siguran da li bi to bilo kao da se vraća bivšoj devojci. Ipak, mene ne bi iznenadilo. Možda ne bi funkcionisalo, ali je zanimljivo razmisliti o tome – rekao je Mekinro.

Mari trenutno za trenera ima Džejmija Delgada, bivšeg britanskog tenisera, ali mnoge od najboljih tenisera treniraju zvezde ovog sporta.

– Kombinacija Beker – Đoković bila je dobitna – zaključio je on sa željom da i Endi krene u istom pravcu kada je izbor trenera u pitanju.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter