Izvor:
01.06.2016 u 20:18
0

ROLAN GAROS: Vilijams, Putinceva, Bertens i Bačinski plasirale se u četvrtfinale

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garosa, pošto je u osmini finala sa 6:1 i 6:1 pobedila Elinu Svitolinu iz Ukrajine.

Vilijasmova je do plasman u četvrtfinale došla posle 62 minuta igre.

Ona će se u četvrtfinalu sastati sa Julijom Putincevom iz Kazahstana, koja je danas sa 7:5 i 7:5 pobedila Karlu Suares Navaro iz Španije.

Pored Vilijamsove i Putinceve, plasman u četvrtfinale izborile su Kiki Bertens iz Holandije i Timea Bačinski iz Švajcarske.

Bertens je sa 7:6 (4) i 6:3 pobedila Medison Kiz iz SAD, dok je Bačinski sa 6:2 i 6:4 pobedila Amerikanku Venus Vilijams.

Upravo njih dve sastaće se u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Izvor: Beta
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter