Izvor:
30.05.2016 u 05:54
0

ŠOK NA ROLAN GAROSU: Raonić izgubio od 55. igrača sveta!

Alberto Ramos Vinjolas pobedio je osmog tenisera sveta Miloša Raonića sa 3:0 u setovima (6:2, 6:4, 6:4.) u osmini finala Rolan Garosa.

Iako je poznato da šljaka nije omiljena podloga Kanađanina, ovakav rezultat je ipak veliko iznenađenje za sve ljubitelje tenisa.

Ovo je prvi put da se Vinjolas plasirao u četvrtfinale jednog Gren slema, a to mu omogućava direktnu kartu za Olimpijske igre u Riju, sa Nadalom, Fererom i Bautistom.

– Nemam reči da opišem kako se osećam. Možda mi je pomoglo to što je bilo oblačno. Od Vavrinke sam skoro izgubio 6:1, 6:1, videćemo. Sada je vreme da uživam, da se odmorim i oporavim za četvrtfinale – naveo je Španac.

Sledeći protivnik biće mu Vavrinka koji je u 4 seta savladao Viktora Troickog.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Milos Raonic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter