Izvor:
27.04.2016 u 15:49
0

TIPSAREVIĆ POSLE POBEDE: Cilj mi je ulazak u najboljih sto

Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je da je lep osećaj ponovo biti na terenu i poručio da je prvi cilj povratak u Top 100 do kraja godine.

Tipsarević, nekadašnji svetski broj osam, a trenutno 528. igrac sveta, zaigrao je na čelindžeru u Ostravi posle sedam meseci pauze zbog povrede i ostvario prvi trijumf posle 11 meseci.

– Trenutno samo želim da vidim kako mi se telo oseća posle sedam meseci pauze. Cilj do kraja godine je da uđem u Top 100, kako ne bih morao da igram kvalifikacije na najvećim turnirima – izjavio je Tipsarević.

On je u prvom kolu čelindžera koji je osvojio u njegovom prvom izdanju 2004. godine savladao Čileanca Hansa Podlipnika-Kastilja 7:6 (7-5), 3:6, 6:4.

– Želeo sam da a igram ovde, iako je postojala šansa da dobijem vajld-kard za ATP turnir u Minhenu. Ovaj turnir je manji, potrebni su mi mečevi i želeo sam da budem ovde odakle nosim lepe uspomene – poručio je.

Srpski teniser danas u drugom kolu igra protiv domaćeg igrača Mareka Mihalička, 304. na svetu.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter