Izvor: kurir.rs
21.09.2020 u 16:24
0

NOLE SPREMAN: Sledi napad za trofej!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra finale Mastersa u Rimu, a protivnik mu je Argentinac Dijego Švarcman.

Đoković je u polufinalu u dva seta, savladao Norvežanina Kaspera Ruda, dok je Švarcman posle tri seta eliminisao Dernisa Šapovalova iz Kanade.

Novak ima 33 godine i prvi je igrač planete. Dijego je pet godina mlađi i nalazi se na 15. mestu ATP liste.

Njih dvojica imaju odigrana četiri međusobna duela, a u svakom je bolji bio Đoković.

OVO MORATE ZNATI

BLOKIRANA PRIŠTINA! Specijalne snage na terenu!

STRAŠNA TRAGEDIJA: U kanalu pored puta pronađen automobil i telo muškaraca!

ČETIRI NOVA PRAVCA DO PRIŠTINE! Mihajlović o detaljima sporazuma: Pored dva nova auto-puta, radićemo još 90 kilometara saobraćajnica

MITROPOLIT AMFILOHIJE ISTAKAO I PORUČIO: Ne pretite, svi rušitelji su otišli u nepovrat

Đoković je plasmanom u 52. finale nadmašio Rafaela Nadala koji je do sada odigrao 51 finale, a ujedno pobegao Rodžeru Federeru koji ima 50 finala u karijeri.

Međutim, ono što se vrednuje, osvojeni trofeji, biće veliki motiv Srbinu u meču protiv Dijega Švarcmana koji počinje u 17 časova.

Đoković i Nadal su izjednačeni na vrhu sa po 35 trofeja na mastersima, pa je jasno da će Novak izbiti na prvo mesto ukoliko savlada Argentinca. Daleko iza je Federer koji u svojoj kolekciji ima 28 trofeja.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 3,854,000 evra, a šampionu će pripasti 1000 poena i ček na 205,200 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter