Izvor: Tanjug
02.08.2020 u 17:37
0

Odustao od US Opena zbog korone!

Australijski teniser Nik Kirjos najavio je da neće igrati na predstojećem US Openu zbog pandemije korona virusa.

Kirjos, 40. igrač sveta, kritikovao je održavanje egzibicionih turnira koji su održavani u proteklom perioodu, posebno Adrija tur u Zadru, koji je organizovao Novak Ðoković. 

PROČITAJTE I:

UŽIVO! DR LONČAR SAOPŠTIO: Nema opravdanja za napad na naše heroje (VIDEO)

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Otac, majka i brat ga našli mrtvog na DNU BUNARA!

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

-Hajde da udahnemo i da se setimo šta je važno, a to je zdravlje i bezbednost zajednice. Boli me što se neću takmičiti u jednoj od najvećih sportskih arena, stadionu Artur Eš, ali moja odluka je za ljude, moje Australijance i stotine hiljada Amerikanaca koji su izgubili zivot, za sve vas -rekao je Kirjos u vide poruci.

Prethodno je i Kirjosova zemljakinja Ešli Barti saopštila da neće učestvovati na Otvorenom prvenstvu SAD, čiji je početak zakazan za 31. avgust u Njujorku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter