Izvor:
15.05.2016 u 14:28
0

NOVAK POSLE TEŠKOG MEČA: Jedan poen je odlučio pobednika

Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedio je Keija Nišikorija u velikoj polufinalnoj borbi (2:6, 6:4, 7:6) i plasirao se u novo Masters finale.

Nakon prvog gema, Novak je morao da zatraži medicinski tajm-aut zbog posekotine na članku koju je sam napravio reketom, pa je njegovo kretanje bilo slabije nego inače.

Nišikori je to iskoritio i pokušao da izbaci Đokovića iz ravnoteže.

– Od samog početka pokazao je da ima plan kako igre. Slao je loptice blizu linija, veoma agresivno reternirao. Odigrao je sjajan prvi set. Ali, znao sam da će doći trenutak koji ću ja moći da iskoristim, i to sam i učinio – naveo je on.

Nišikori je pružio veliki otpor, čak i u trećem setu kada se činilo da se Đoković rezultatski odmakao. .

– Jedan poen napravio je razliku. Ja sam osvojio 112, a on 111 poena. Ovo je odličan pokazatelj kako samo jedna sitnica može da donese prevagu i pobedu. Nekada je sreća na vašoj strani, nekada ne, a jedino što možete da učinite jeste da date sve od sebe na terenu – rekao je Nole.

HappyTv.rs
Foto: Foto: Facebook/Internazionali BNL d'Italia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter