Izvor: HappyBSC
16.05.2020 u 18:37
0

LJUBI JE MAJKA Novakova naslednica ista Jelena! (FOTO)

Prvi reket sveta se sprema za nastavak sezone čiji je datum zvanično određen, a u slobodno vreme stiže da se bavi svojom decom. Od momenta povratka na teren, prostora za igru sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom biće mnogo manje.

Stefan je dovoljno porastao da Jelena i Novak mogu koliko-toliko slobdonije da ga prikazuju javnosti, dok je mlađa ćerka još mala i prema njoj su više zaštnitnički nastrojeni, dok ne stasa.

Ipak, draž zajedničkih aktivnosti sa malom dvogodišnjom ćerkom Nole nije mogao da ne podeli na društvenim mrežama, uhvatio je momenat radosti i porodične idile:

– Таrа i ја sе igrаmо sа glinоm. Kаkо vi prоvоditе vrеmе sа vаšоm dеcоm? – napisao je Novak. 

Iako se lice ne vidi, po svetloj boji kose se može reći da je povukla na majku Jelenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter