23°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

FEDERER NEĆE BITI GLAVNI RIVAL NOVAKU U DUBAIJU: Šta mu se dogodilo? (foto)

Švajcarac Rodžer Federer iznenada je otišao na operaciju, zbog koje će propustiti gotovo čitav prvi deo sezone i pre sezone na travi ga sigurno nećemo gledati na terenu.

NENAD BOROVČANIN OTKRIVA ZA HAPPY TV Ko će biti u Beogradu - Stalone, Holifild ili Roj Junior (VIDEO)

Desno koleno već neko vreme je mučilo Švajcarca, koji je odličio da izvrši operaciju nakon čega je poručio da će propustiti sve turnire do Rolan Garosa.

- Desno koleno me muči već neko vreme. Nadao sam se da ce proći, ali posle pregleda i razgovora sa svojim timom odlučio sam da izvršim artroskopsku operaciju u Švajcarskoj. Doktori su posle operacije potvrdili da je to bila ispravna odluka i uvereni su u potpuni oporavak. Nažalost, neću igrati u Dubaiju, Indijan Velsu, Bogoti, Majamiju i na Rolan Garosu. Jedna čekam da opet zaigram, vidimo se na travi - poručio je Federer.

JAVNI PREVOZ: Olakšano obnavljanje kartica za nezaposlene i penzionere

Podsetimo, Federer se i na Australijan openu mučio sa fizickom spremom. Nije bio na svom vrhuncu za polufinale protiv Ðokovića, nakon dva iscrpljujuća meča u ranijim rundama sa Tenisom Sandgrenom i Džonom Milmanom.

SKANDAL! Crnogorci prekinuli uživo program pred gostovanje oca Gojka!

Federer je trebalo da bude glavni rival Novaku u Dubaiju, gde ce Ðokovic imati prvi test u odbrani 1. mesta na ATP listi, ali ce mu sada posao biti okalšan odustajanjem Švajcarca.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar