Izvor:
12.12.2019 u 13:20
0

NOLE IZABRAN ZA IGRAČA DECENIJE Srbin je ŽIVA TENISKA LEGENDA!

Specijalizovani teniski portal "tennis.com" izabrao je Novaka Ðokovića za najboljeg tenisera u protekloj deceniji.

Kako je navedeno, srpski teniser je 2011. prvi put je postao prvi teniser sveta, a te godine je osvojio tri Gren slem trofeja, a od ukupno 16 čak 15 ih je osvojio baš u ovoj deceniji, daleko više od svojih najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Ðoković je svoju dominaciju pokazao tokom 2015. i polovinom 2016. godine, kada je vezao titule na sva četiri grend slema i postao prvi teniser od Roda Lejvera kojem je to pošlo za rukom.

Kao još jedan upečatljiv trenutak iz Ðokoivćeve karijere, navode i ovogodišnje finale Vimblodana, kada je u pet setova uspeo da pobedi Rodžera Federera.

Ove decenije Ðoković na Gren slemovima ima učinak od 216 pobeda i 24 poraza, a ukupno na svim turnirima 627 pobeda i 100 poraza.


PROČITAJTE JOŠ

ON JE HEROJ KOSMETSKIH SRBA Pogledajte kako Vlada Petrović pomaže našim ljudima!

OPREZ! OVO NIJE ZA LJUDE: Ne kupujte ovo mleko!

UCENJIVALI DEČKA ZA 5.000 EVRA Gepekovali, tukli, pa naseli na dečiju foru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter