Izvor:
22.11.2019 u 09:45
0

DVOBOJ U MADRIDU Prvi na terenu Krajinović

Muška teniska reprezentacija Srbije sastaje se sa Rusijom u četvrtfinalu Dejvis kupa u Madridu.

Izabranici Nenada Zimonjića bili su maksimalni u grupnoj fazi i kao favoriti su se plasirali među osam najboljih reprezentacija. Rusija je takođe bila veoma dobra u prvoj fazi, upisavši pobedu protiv Hrvata i tesan poraz do domaćina Španije.

Prvi na teren "magične kutije" izlaze Filip Krajinović i Andrej Rubljov. Njihov meč kreće oko 10.30 i u ovom susretu favorita nema, s obzirom da se obojica nalaze u dobroj formi.

Posle Krajinovića i Rubljova na programu je duel Novaka Đokovića i Karena Hačanova. Najbolji srpski teniser dobro poznaje protivnika, favorit je, ali neće mu biti nimalo lako.

IDEMOOO SRBIJA! Pročitajte poruku Đokovića pred meč sa Rusima

Ako pobednika ne budemo dobili posle singlova, duel će odlučiti dubl u kojem bi trebalo da igraju Janko Tipsarević/Viktor Troicki protiv Hačanova i Rubljova.

Pobednik ovog duela u polufinalu igraće protiv Kanade koja je bila bolja od Australije. U drugim četvrtfinalima igraju Španija i Argentina, odnosno Velika Britanija i Nemačka.

Četvrtfinale

Srbija – Rusija
10.30 Krajinović – Rubljov
Sledi: Đoković – Hačanov
Sledi: Tipsarević/Troicki – Hačanov/Rubljov

Od 17.30

Španija – Argentina
Nemačka – Velika Britanija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter