Izvor:
11.11.2019 u 17:14
0

CICIPAS SJAJNO POČEO ZAVRŠNI TURNIR U LONDONU: Pobedio u DVA SETA Medvedeva!

Grčki teniser Stefanos Cicipas sa 2:0 (7:6, 6:4) u setovima savladao je Danila Medvedeva drugog dana Završnog masters turnira u Londonu.

Stefanos Cicipas je na najbolji način počeo završni turnir u Londonu, pošto je prvi put u karijeri pobedio ruskog igrača Danila Medvedeva.

Cicipas je prvi set osvojio posle mnogo muke u taj-brejku, sve do tada nije bilo brejkova ni u jednom od 12 odigrnaih gemova, da bismo u taj-brejku videli čak pet.

Cicipas je bio staloženiji i brejkom stigao do prednosti od 6:5, da bi potom na svom servisu iskoristio prvu (i jedinu) set loptu kako bi osvojio prvi set. U drugom setu je grčki teniser bio dosta sigurniji.

Iako je iskoristio sve svoje čelendže, bio je pribran kada je to bilo najpotrebnije, pogotovo u 7. gemu, kada je odbranio dve brejk lopte Danila Medvedeva. Pri rezultatu 5:4 u korist Cicipasa, servis je imao Medvedev, on je taj servis ispustio i prvim brejkom na meču Cicipas je bio u sjajnoj situaciji.

Sjajno je odservirao, iskoristio prvu brejk loptu i upisao prvu pobedu u Londonu rezultatom 7:6, 6:4.

Izvor: B92
Foto: Twitter/printscreen/@heraldsunsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter