Izvor:
05.11.2019 u 13:43
0

PRAVA ŠTETA ZA LJUBITELJE TENISA: Rafael Nadal je sprečen da se bori za plasman u finale!

Direktor Mastersa u Parizu Gi Forže kaže da je bila velika šteta što se Rafael Nadal povredio i time bio sprečen da se bori za plasman u finale.

Španac je bez borbe predao meč Denisu Šapovalovu, pa je tako u "Bersiju" izostao veliki obračun dva najbolja tenisera sveta, Nadala i Novaka Đokovića.

Forže kaže da je zdravlje igrača najvažnije, ali da publika svakako želi da vidi one najbolje što je češće moguće.

"Mnogi su ovde sanjali o tom finalu Rafaela Nadala i Novaka Đokovića i o tome da bi mogao da usledi njihov novi obračun na ATP tur finalu u Londonu. Danas se pitamo, hoće li Nadal uopšte igrati tamo", kaže Forže.

Nekada četvrti igrač sveta kaže da dvojica tenisera u različitom stanju igraju u finišu sezone.

"Naravno da svi želimo da gledamo ona najbolje. nažalost, na kraju sezone, Rodžer je izabrao da se odmara, Novak igra najbolje od svih, a Rafa pokazuje znake umora. Svi imaju preko 30 godina, ali se ponašaju kao mladići, gladni su pobeda, brzi su, izdržljivi, ali moraju da rade naporno i suočavaju se sa teškim situacijama. To je obeležje najvećih", kaže Francuz.

Ubeđen je da nas čeka još mnogo dobrih stvari od "velike trojke".

"Novak nije završio sa pisanjem istorije i obaranjem rekorda u svetu tenisa. Možda ni Rafa ni Rodžer nisu", zaključio je Forže.

ATP tur finale u Londonu održava se od 10. do 17. novembra u "O2 areni".

b92.net
Foto: Rafael Nadal (Instagram/printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter