Izvor:
03.10.2019 u 13:46
0

LUKA PUJ O SRPSKOM ASU: Ðoković najbolji na svetu, moraću da budem agresivan!

Francuski teniser Luka Puj, rival Novaka Ðokovića u četvrtfinalu turnira u Tokiju, smatra da je srpski as najbolji igrač na svetu i da agresivnost u njegovoj igri vodi do eventuelnog iznenađenja.

Puj je do duela sa svetskim brojem jedan, od koga je izgubio oba puta ove godine – u Sinsinatiju i na Australijan openu, došao posle ubedljivog trijumfa nad Japancem Jošihitom Nišiokom 6:1, 6:2,

– Protiv Novaka sam u Sinsinatiju makar osvojio šest gemova u jednom setu. Igrao sam dobro, nadam se da ću tako i sutra. Ðoković je najbolji na svetu i moraću da budem maksimalno agresivan. Tu je ključ – rekao je Puj, a prenose francuski mediji.

Duel Ðokovića i 24. tenisera sveta na programu je sutra u zoru po našem vremenu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter