Izvor:
14.09.2019 u 09:40
0

JAPANSKE TENISERKE U FINALU: Još jedan meč do titule! (FOTO)

Japanske teniserke Misaki Doi i Nao Hibino plasirale su se u finale turnira u Hirošimi.

Doi je u polufinalu pobedila Ruskinju Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 6:3, dok je Hibino bila bolja od Rumunke Mihaele Buzarnesku sa 4:6, 6:0, 6:3.

Ovo će biti prvo japansko finale u singlu na WTA turu još od 1997. godine kada je Naoko Savamacu pobedila Juku Jošidu u Džakarti.

I Doi i Hibino će se u Hirošimi boriti za svoju drugu WTA titulu – Doi je osvojila Luksemburg oktobra 2015, dok je Hibino istog meseca slavila u Taškentu.

Njih dve su se, takođe, plasirale i u finale dubla u Hirošimi i za titulu će igrati protiv para Kristina Mekhejl – Valerija Savinih.

Izvor: Kurir
Foto:
pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter